[UPDATE] 'VELDMAN OP KOERS VOOR HOOFDTRAINERSCHAP SCHOTSE QUEEN'S PARK'

Robin Veldman vertrekt bij Anderlecht, zo meldt de Belgische club zaterdagmiddag op de clubwebsite . Er is voor hem komend seizoen geen plek meer in de technische staf van trainer Brian Riemer. In België had Veldman nog een contract tot medio 2024.

De 37-jarige Nederlander, die in het verleden als jeugdtrainer bij Ajax werkte, staat in de belangstelling van de Amsterdammers, zo meldde Het Laatste Nieuws vorige maand. Naar verluidt ziet Ajax in Veldman 'dé geknipte verbindingspersoon tussen de bovenbouw en het A-elftal'.

In Brussel was de Nederlander in eerste instantie trainer van Jong Anderlecht, maar eind vorig jaar werd hij interim-trainer bij het eerste elftal, nadat Felice Mazzu werd ontslagen. Nadat Riemer werd aangesteld als hoofdtrainer ging Veldman door als assistent-trainer bij het eerste elftal.

'Werken met de grote talenten van deze club was een voorrecht'

Veldman laat weten dankbaar te zijn voor zijn periode bij Anderlecht. 'Ik wil alle supporters, collega's en spelers bedanken voor een mooie periode bij Anderlecht. Het werken met de grote talenten van deze club was een voorrecht en dat zal ik altijd blijven koesteren.'

Bij Jack's krijg je nu 50 keer of 100 keer je inzet terug als Manchester City de Champions League wint!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Update - 18.50 uur (10 juni 2023) - 'Veldman op koers voor hoofdtrainerschap Schotse Queen's Park'

Robin Veldman lijkt, ondanks na zijn vertrek bij RSC Anderlecht toch geen functie te gaan bekleden bij zijn voormalig werkgever Ajax. Volgens de Schotse journalist Scott Burns staat Veldman op het punt om hoofdtrainer te worden van Queen's Park FC, dat uitkomt op het hoogste niveau in Schotland. Veldman werd de laatste tijd veelvuldig aan Ajax gelinkt.

2023-06-10T16:59:58Z dg43tfdfdgfd